Bali er perfekt for deg som vil ha både naturopplevelser, god mat og søke spirituelle opplevelser.

Som eneste regionen i Indonesia er Bali hinduistisk, og grunnet den gamle kontakten med gammel indisk kultur er den grønne øyen kjent som et av verdens beste steder å trene yoga på. (Teksten fortsetter under bildet).

Familieferie i en villa på Bali.

Den kjente Bali-massasjen koster mindre enn 100 kroner, det er et stort antall spa og «alternative» behandlinger for priser mye lavere enn vi er vant med. (Teksten fortsetter under bildet)

Cato etter seremonien da han hadde lært seg teknikkene i Balinesisk Setembak

Vi kjenner Bali
Cato, som er arrangør og instruktør under retreatet, har undervist på Bali siden 2011. Første gangen ble han kjent med den siste gjenlevende mesteren i kampkunsten Setembak. De påfølgende årene har han trent med Ketut i landsbyen hans på nordsiden av Bali.

Spis. Be. Elsk.
Filmen «Eat, Pray, Love» med Julia Roberts i hovedrollen bidro til en voldsom økt interesse for Bali for spirituelt søkende. Filmen (og boken) ender opp i den lille byen Ubud, der hovedrolleinnehaveren finner kjærligheten. Vi skal imidlertid starte i Ubud.

Bali er på mange måter som Asia i miniatyr – du kan få luksus, gourmetmiddager og nattklubber med helikopterdekk på taket, eller du kan besøke Monkey Forrest eller gå på Delfin-safari. Velg «artikler» i toppmenyen for å lese mer om Bali.

Filmklipp : Traileren til «Eat, Pray, Love»